Peel2Glow Brightening & Filling – 5 behandelingen

40,00

Egalisatie en volumeherstel van de huid

5 sets van 2 ampullen

Peel2Glow Brightening & Filling is ontwikkeld om de huid te egaliseren en volumeherstel te bevorderen o.a. door middel van tranexaminezuur en acetyl hexapeptide-38. Fijne lijntjes worden gereduceerd, met zichtbare huidverbetering in de vorm van een gladde, stevige en volle huid als gevolg.

Peel2Glow Brightening & Filling  is een speciaal tweestappenproduct, bestaande uit een peel en een glowbooster, die samen snel zichtbare resultaten geven. De werkzame stoffen in de peel zorgen voor optimale loslating van het stratum corneum, waardoor de actieve ingrediënten uit de ‘glow’ dieper kunnen penetreren.
Geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, inclusief zeer gevoelige huid en acnegevoelige huid.

Peel2Glow is heerlijk als eenmalige oppepper voor de huid, bijvoorbeeld als je naar een feestje (of andere speciale gelegenheid) gaat, of gewoon om jezelf te verwennen.

Tip: gebruik Peel2Glow ook eens als kuur van 5 dagelijkse behandelingen. Je zult versteld staan van de zichtbare huidverbetering die dat oplevert.

We adviseren je sowieso om iedere 2-3 weken Peel2Glow te gebruiken voor een duurzaam resultaat!

De verpakking is sierlijk en leuk en het geheel leent zich perfect om cadeau te doen

Omdat de huid na het exfoliëren extra gevoelig is voor uv-straling, verdient het aanbeveling de met Peel2Glow behandelde huid te beschermen tegen zonlicht (uv).

Extra informatie

Nieuws van Anja Marra

Meld je aan voor nieuws & promos direct in je inbox.