Afspraak

Maak hier je afspraak:

Anja Marra is dé Huid- en Laserkliniek in Friesland. Bovendien kun je bij ons terecht voor Botox en Fillers, Permanente make-up, Voedingsadvies en Visagie.

Al onze specialisten hebben één zelfde missie en dat is dat jij goed in je vel zit. Ons vak is onze passie en die delen we graag met je. Ook werken we graag met elkaar samen, zodat jij een advies krijgt dat helemaal afgestemd is op jouw wensen.

Wil je een afspraak met Anja Marra, dan zul je merken dat haar agenda goed gevuld is. Zij neemt ruim tijd voor een optimale behandeling. Gelukkig kun je ook terecht bij onze huidtherapeut Laura Voogel, zij is ook gespecialiseerd in behandeling van bijvoorbeeld acne, rosacea, littekens of anti-aging.

 

Wil je liever telefonisch een afspraak maken of heb je vragen, bel dan gerust telefoonnummer: 0512 204088. Omdat wij onze cliënten graag in alle rust willen behandelen, nemen wij tijdens de behandelingen zelf geen telefoon aan. Je wordt doorverbonden met onze telefooncentrale. Zij noteren jouw gegevens en zorgen ervoor dat wij je terugbellen!

ANNULERING

Minimaal 48 uur voor een behandeling annuleren!

Kom je niet opdagen, of heb je niet vroegtijdig geannuleerd? Dan brengen wij 100% van de behandelkosten in rekening.

Nieuws van Anja Marra

Meld je aan voor nieuws & promos direct in je inbox.